За нас

the junction

Нашата история

Решихме да направим уютно място, където музикантите да могат не само да репетират, но и да споделят идеи с колеги. Намираме се в гр, София, на място с удобен транспорт от почти всички точки на София и околността.

В The Junction обичаме музиката. Не ни харесва непродуктивната конкуренция, която създава клюки и вражди между колегите в бранша. Затова искаме репетиционната да е място, къедто ще можете да създавате приятелства в музикалния бранш, да намирате музиканти за новосформиращата ви се банда, да обменяте информация, идеи и емоции.

Кои сме ние

Ние сме малък екип от хора, които обичат музиката и искаме да предложим на колегите си добри условия за създаването й, защото знаем колко важно е това.
 
 

Какво предлагаме

The Junction е репетиционно студио, звукозапис не се предлага. Разполагаме с две помещения, напълно оборудвани с най-висок клас апаратура. Ако не ви се иска цял ден преди репетицията да разнасяте с вас китари, чинели и синтезатори, ще можете да си наемете такива от нас. На специално обособена стена в студиото всеки ще може да оставя своя обява, свързана с музиката. От нас можете да наемете и апаратура за различни ваши събития, а ние можем да ви съдействаме за организацията и рекламата им.
 
На нашите редовни клиенти предлагаме безплатно промотиране на техните участие на фейсбук страницата, сайта и YouTube канала на The Junction.

Защо да изберете нас

Защото сме като вас - хора, живеещи чрез и за музиката. При нас ще се чувствате удобно и ще можете да посвирите дори на китара, подписана от Мик Томпсън.

Направете запитване

Адрес

The Junction се намира на минута пешеходно разстояние от метростанция “Лъвов мост” в центъра на София. Точният адрес е бул. "Сливница" 174 - след пощата вдясно, къща в края на двора на базара.

Работно време

Понеделник – Неделя, 10:00 – 22:00 часа

Контакт

+359 888 901 473

contact@thejunction.bg